Щоденник мого навчання

Translate

среда, 24 апреля 2013 г.

модуль 6 рефлексія

    Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме:

    Учні можуть використовувати соціальні сервіси для того, щоб:
 ділитися своїми думками, ідеями з іншими, ділитися з іншими колекціями гіперпосилань на веб-сайти, запитувати та давати свої відповіді на запитання, змінювати, коментувати, додавати та видаляти дані, які створили інші учні, створювати лінійні веб-документи, наприклад, блоги. Спілкування в скайпі під час створення проекту(конференція). 
Ми робили різні форми опитування і я зрозуміла, як добре буде робити такі опитування, таке спілкування буде дуже цікавим та корисним для учнів.
Також ми розглядали різні поради, щодо того, як навчити учнів безпечній роботі в інтернеті. Для початку потрібно їм пояснити це, а потім контролювати через посилання, намагатись навати їм безпечні посилання і навчити відрізняти, які посилання є безпечними. Наприклад, це нове, що я сьогодні дізналась: Чи мають інші сайти шанованих та серйозних організацій посилання на сайт, який Ви розглядаєте? Для з’ясування - використайте пошуковий ресурс Google, надрукуйте  link: і адресу цього Веб сайту (приклад:  link:www.website.com ).
Дякую))



2 комментария: